Home
Sprekers symposium 2014

Dagvoorzitter: Hessel Visser

 

Paul Bessems

Thought leader at Institute for New Organizational Thinking

 Paul Bessems is schrijver, onderzoeker, promovendus en strategisch organisatieadviseur. Hij is gespecialiseerd in hybride organiseren. Dit is een kruising tussen zelf doen en uitbesteden en bijvoorbeeld geschikt voor het organiseren van een vast-flexschil. Hij begeleidt organisaties bij het opzetten en uitvoeren van samenwerkingsverbanden zoals shared service centers, communities en coöperaties. Deze spelen een belangrijke rol in de netwerkeconomie en helpen informatie- en kenniswerkers productiever te worden.

Naast zijn werk als organisatieadviseur is hij ook bestuursvoorzitter van de Weconomics Foundation. Deze stichting draagt bij aan de organisatie van een circulaire economie en duurzame welvaart. Ten slotte is hij ook Thought Leader van The Institute for New Organizational Thinking.

 

Koen Burgers

Manager Group Solution Management at Damen Shipyards

 

Koen Burgers is gespecialiseerd in het organiseren en structuren van samenwerkingsrelaties tussen organisaties. Hij is mede-auteur van het boek “Strategic Alliance Management” en tevens als promovendus verboden aan Nyenrode Business Universiteit waar hij onderzoek doet naar het functioneren van organisatienetwerken.

Koen is werkzaam bij Damen Shipyards, de grootste scheepsbouwer van Nederland en wereldwijd actief. Het bedrijf maakt een sterke groei door en bevind zich tegelijkertijd in een fundamentele verandering. Koen speelt hierin een leidende rol. “Samenwerking” en het implementeren van ‘ketendenken’ zijn belangrijke thema’s in het realiseren van deze verandering. Voordat Koen bij Damen Shipyards in dienst trad heeft hij gewerkt als organisatieadviseur op het gebied van strategische sourcingsvraagstukken.

 

Luc Lenaerts

Senior Director Sustainability at Philips Healthcare

Luc Lenaerts is wereldwijd verantwoordelijk voor duurzaamheidsprogramma’s van Philips Healthcare rondom Green Manufacturing, Supplier Sustainability, EcoDesign en Circulair Economy.

 

 

 

 

Bram van Schijndel

Founder/Owner Pure Birds

 

 

 

 

 

 

Michel van Buren

Directeur & Change Professional at BLMC

Michel van Buren (1961) is oprichter en directeur van BLMC, dat zich binnen de vakgebieden logistiek, supply chain management en inkoop richt op: Interim, Project & Change Management en Werving & Selectie, Executive Search en Assessments.

Behalve directeur van BLMC is Van Buren samen met prof.dr. Jack van der Veen van Nyenrode Business Universiteit initiator van het Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP). Daarnaast is hij sinds de start in 2007 jurylid van de verkiezing Supply Chain Professional van het Jaar.

Voordat hij in 2000 BLMC oprichtte, heeft Van Buren verschillende leidinggevende functies bekleedt bij enkele logistiek dienstverleners en een verlader.

 

Sponsors

 

Lid over Het Doel

Een groot compliment is na de vele bijeenkomsten/bedrijfsbezoeken dit jaar zeer op zijn plaats.
Ik heb nog nooit in een jaar aan zo veel interessante leerzame evenementen mogen meedoen.
Echt ‘SUPER’ (om het maar eens populair te zeggen).
 
Dat geldt ook voor de bedrijven waar we zijn geweest.
Ook voor hen een groot compliment voor de openheid en gastvrijheid.
Met WP Haton gisteren als schoolvoorbeeld.
Ook hier weer: Super !
 
Enig ‘nadeel’….dit smaakt naar meer….in 2017.
(en dan heb ik het niet over al dat lekkere brood van gisteren)
 
Zeer hartelijk bedankt voor een fantastisch jaar !
 
John Raaijmakers
Industrial Supply Chain Engineer
Thales Nederland